сите категории
EN

Деловен термин


Дома> За нас > Деловен термин

ZHEJIANG TRIBRER COMMUNICATION LIMITED

4F, зграда бр. 2, бр.128 Shuanglian Road, Haining City, 314400 Жеџијанг, Кина

Валидно време: пред 2022-12-31 година, доколку се промени во текот на важечкото време, ќе бидат известени 30 дена однапред.

Сите цени се под деловниот термин EXW.

Нормално, ние ги поддржуваме само партнерите да ги нудат нашите производи на нивниот локален пазар.

ТЕРМИНИ ЗА ПЛААЕ:

Ние прифаќаме само 100% плаќање однапред.

И ние ќе ја додадеме банкарската провизија како што следува за секоја нарачка:

Т/Т: најмалку 30.00 УСД по плаќање, извоз на стоки со фактура со вистинска вредност

Alibaba: додадете 2%, извезете стоки со вистинска вредност фактура

ВРЕМЕ НА ВОДЕЊЕ: 3-15 работни дена, зависи од количината

За повеќето од нашите стандардни производи, времето на испорака започнува од датумот кога ќе ја примиме исплатата

ТЕРМИН НА ИСПОРАКА:

Вообичаено користиме DHL express за материјали за испорака доколку на купувачот му е потребна нашата услуга за испорака.

Или купувачот може да организира свој агент за испорака да ја избере нарачката од нашата фабрика.

Купувачот треба однапред да нè информира за својот агент за испорака со сите потребни документи.

Купувачот треба да ги плати сите трошоци од својот агент за испорака.

Купувачот треба да ги плати сите трошоци за сертификат, писмо, царински документи итн.

ГАРАНТЕН РОК:

Првата година бесплатно, започнува од датумот на испорака, но не вклучува човечка штета и потрошен материјал.

За дистрибутерите, можеме да понудиме дополнителна гаранција од 1 ~ 12 недели со различна количина по една нарачка.

Секој неисправен производ треба да се врати во овластен сервисен центар за поправка, замена и калибрација.

Ние ги сносиме само трошоците за испорака од Кина до клиентите во гарантен опсег.

врвот