сите категории
EN

Вести


Дома> Вести

TriBrer во CommunicAsia 2023 година

Време:-2023 05 08-

Како најголема и највлијателна ИКТ фаза во Азија, CommunicAsia е важна платформа за луѓето да ја предвидат иднината и да го знаат статусот на комуникациската индустрија.

CommunicAsia се фокусира на различни клучни и нови комуникациски технологии, особено на жешките теми „5G“ овој пат.

Исто така, познати ИКТ експерти се поканети да одржат серија специјални говори во комуникациската индустрија, кои можат да го просветлат умот и да создадат идеи.

Во оваа сесија на изложбата учествуваат околу 1100 излагачи, а во големите сали истовремено можат да се сместат околу 22000 луѓе. Купувачите и продавачите можат да разговараат лице в лице и да создаваат деловни можности овде.

Нашата компанија исто така учествува во CommunicAsia како изложувач, со нови уреди и техники тука за вас. И искрено ве покануваме да го посетите нашиот штанд,


1683530024205


Со нетрпение очекувам да се сретнам и да разговараме со вас.

Жешки категории

врвот