сите категории

Добавувач на Fusion Splicer, производител на Mini OTDR

EN

Компанија вовед

кои сме ние

Zhejiang TriBrer Communication Limited е специјализиран снабдувач на влакна
оптички тест опрема од 2004 година. Со седиште во Haining и снабдување производи низ
world.TriBrer главно се фокусира на истражување и развој, производство, продажба на решенија за оптички влакна, како и
нудење услуга по продажба. Производите главно вклучуваат спојувач за фузија, OTDR, мерач на оптичка моќност, ласерски извор,
визуелен локатор на дефекти, идентификатор на влакна, мерач на моќност PON, сет за оптички разговори, тестер за оптички загуби, носач на влакна и така натаму. Сега влегуваат нашите производи
во многу различни земји со поддршка од нашите локални партнери и добивање на добра репутација поради нашиот квалитет, услуга и цена.

КАТЕГОРИЈА ЗА ПРОИЗВОДИ

Производите главно имаат Fusion Splicer, OTDR, Optical Power Meter, Laser Source, Fiber Identifier, Visual Fault Locator... итн. опрема за тестирање и мерење, алатки за оптички влакна и ODN опрема
погледни повеќе

вести и видео

Видео TriBrer
врвот